Over Thee-water.nl

Over Santhee

Bij Thee-water.nl gaat het om genieten van goed gezette thee. Echte thee, gemaakt van de bladeren van de Camellia Sinensis, oftewel de theeplant. Het pure spul, zonder allerlei toevoegingen. Bij goed gezette thee gaat het om kwaliteit, aandacht en genieten. Kwaliteit van de theebladeren en van het water. 

Webwinkel Keurmerk en klantbeoordelingen

We zijn er trots op reseller te zijn van de absolute topkwaliteit thee van Mei Leaf. Don Mei heeft deze theeën persoonlijk 'gesourced' en alle thee is afkomstig van geselecteerde plantages die hun kwaliteitsthee in kleine oogsten leveren. Deze theeën, van de allerbeste kwaliteit, kun je vele malen opschenken.

Goed water is een eerste vereiste voor het zetten van lekkere thee. Dan gaat het over water met een zo laag mogelijke restwaarde (de droogrest die achterblijft als je water droogkookt). De filters van Zerowater halen bijna alle verontreinigingen uit het kraanwater en zorgen voor een droogrestwaarde (TDS) van 0! Vergelijk dit met kraanwater (afhankelijk van waar je woont 200 - >300) of het meest 'schone' bronwater (Spa Reine) met een waarde van 32. Thee-water.nl is reseller van dit Amerikaanse merk. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »