Vervangingsfilters Zerowater per stuk of in bulk

Min: €0 Max: €150

ZeroWaterfilter: uniek gepatenteerd 5-fase filter 

De bovenste laag filtert kleine deeltjes en bezinksel. Daarna gaat het water door een verdeler die ervoor zorgt dat het water gelijkmatig verdeeld wordt zodat het filter efficiënter kan filteren.
Het water komt vervolgens langs een meerlaags actief koolstof- en oxidatiereductie-legering. Dit filter haalt alle verontreinigingen en organische stoffen uit het water. Ook voorkomt dit filter schimmelvorming en verwijdert deze chloor en andere zware metalen.
De ionisatiewisselaar verwijdert alle opgeloste stoffen die achterblijven nadat het waterbedrijf het water heeft gefilterd. Ook haalt dit de schadelijke stoffen uit je (binnen)waterleiding, zoals aluminium, lood, zink en nitraat. Daarnaast haalt dit de vreemde ionen uit de watermoleculen en geeft deze daarna in zuivere staat weer terug. Tot slot komt het water langs een ultrafijne zeef die zelfs de kleinste deeltjes verwijdert.

Zerowaterfilter
Vergelijk ZeroWater en Brita
Het vergelijk tussen ZeroWater en Brita laat zien dat het ZeroWater systeem veel meer (schadelijke) stoffen uit je water haalt. Dit komt door de unieke structuur en combinatie van de verschillende soorten filters. Samen met de speciale ionisatiewisselaar krijg je een filter wat enorm veel beter is dan de 2-traps filters zoals Brita. De TDS-waarde van met Brita gefilterd water is rond de 150 en die van ZeroWater is 0.

Wanneer moet je het ZeroWaterfilter vervangen?
Om de werking van het filter zelf te kunnen vaststellen, wordt er een TDS-meter meegeleverd waarmee je het gefilterde water kunt meten. Als de meter 006 of hoger aangeeft is het ZeroWaterfilter aan vervanging toe. De levensduur is afhankelijk van de vervuiling in het kraanwater en wat per plaats verschilt. Gemiddeld genomen gaat een filter twee maanden mee.

Aandachtspunten
• Gebruik voor het filteren alleen kraanwater
• Het ZeroWaterfilter is het enige waterfilter wat in staat is lood en chroom samen met nog 99,6% van alle andere opgeloste stoffen uit het kraanwater te filteren. Hierdoor blijft er heerlijk puur water over wat perfect is om bijvoorbeeld heerlijke thee mee te zetten of gewoon te drinken. Zuiver voor je lichaam!

 


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »