Zerowater - vervangingsfilter 8-Pack

VOORDEELPACK 8 FILTERS, STUKSPRIJS: € 13,20
Het 5-stappen filtratiesysteem verwijdert 99,6% van de opgeloste vaste stoffen
wat een ongeëvenaard zuiver water oplevert.
Voor alle ZeroWater waterfilterkannen.

ZeroWaterfilter: uniek gepatenteerd 5-fasefilter 

De bovenste laag filtert kleine deeltjes en bezinksel. Daarna gaat het water door een verdeler die ervoor zorgt dat het water gelijkmatig verdeeld wordt zodat het filter efficiënter kan filteren.
Het water komt vervolgens langs een meerlaags actief koolstof- en oxidatiereductie-legering. Dit filter haalt alle verontreinigingen en organische stoffen uit het water. Ook voorkomt dit filter schimmelvorming en verwijdert deze chloor en andere zware metalen.
De ionisatiewisselaar verwijdert alle opgeloste stoffen die achterblijven nadat het waterbedrijf het water heeft gefilterd. Ook haalt dit de schadelijke stoffen uit je (binnen)waterleiding, zoals aluminium, lood, zink en nitraat. Daarnaast haalt dit de vreemde ionen uit de watermoleculen en geeft deze daarna in zuivere staat weer terug. Tot slot komt het water langs een ultrafijne zeef die zelfs de kleinste deeltjes verwijdert.

Zerowaterfilter
Vergelijk ZeroWater en Brita
Het vergelijk tussen ZeroWater en Brita laat zien dat het ZeroWater systeem veel meer (schadelijke) stoffen uit je water haalt. Dit komt door de unieke structuur en combinatie van de verschillende soorten filters. Gecombineerd met de speciale ionisatiewisselaar levert dit een filter op wat vele malen beter is dan de tweetraps filters zoals Brita. De TDS-waarde van met Brita gefilterd water is rond de 150 en die van ZeroWater is 0.

Wanneer moet je het ZeroWaterfilter vervangen?
Om de werking van het filter zelf te kunnen vaststellen, wordt er een TDS-meter meegeleverd waarmee het gefilterde water gemeten kan worden. Als de meter 006 of hoger aangeeft is het filter aan vervanging toe. De levensduur is afhankelijk van de vervuiling in het kraanwater wat per plaats verschilt. Gemiddeld gaat een filter twee maanden mee. Dit is afhankelijk van de hardheid van het water en natuurlijk het aantal liters. overzicht duur filter/hardheid water 

Aandachtspunten
• Niet gebruiken met water dat microbiologisch onveilig is of van onbekende kwaliteit zonder adequate ontsmetting.
• De verontreinigingen of andere stoffen die worden verwijderd of verminderd door het ZeroWatersysteem komen niet per se in het kraanwater voor, dit kan verschillen per gebied en per periode.
• Het originele ZeroWater waterfilter is het enige waterfilter wat in staat is lood en chroom samen met nog 99,6% van alle andere opgeloste stoffen volledig uit het water te filteren. Hierdoor blijft er heerlijk puur water over wat perfect is om bijvoorbeeld heerlijke thee mee te zetten of gewoon te drinken.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »